logo image

Forum aac.org.pl

działania:  pokaż listę wątków pokaż listę wątków  utwórz nowy wątek utwórz nowy wątek  utwórz odpowiedź utwórz odpowiedź
szukaj 
Advanced search
wątek "Proszę się nie poddawać!" utworzył Niemówiąca gaduła dnia 09-12-24 12:22
bieżąca strona: 1 z 1 przejdź do strony: 1
Proszę się nie poddawać!
napisał Niemówiąca gaduła dnia 09-12-24 12:22
Witam mam podobne odczucia do pańskich, nas wykorzystują do własnych celów. Żałuje, że przyszło mi żyć w takim Kraju!. Dziękuje za cenny głos!. Ja Wiem, co znaczy nie mieć już sił, ale proszę walczyć dla syna!!. Pozdrawiam serdecznie Pana i jestem z Wami!
działania:  utwórz odpowiedź utwórz odpowiedź   cytuj w odpowiedzi cytuj w odpowiedzi
Re: Proszę się nie poddawać!
napisał Bogdan dnia 10-02-02 03:25
Witam sredecznie dzięki za słowa otuchy. Nie poddajemy się, nie tak szybko, choć nie jest łatwo, ale to Pani na pewno wie. Chwilami mamy wrażenie, że walczymy o naszego syna z całym światem i otaczającym nas systemem. Teraz nasze działania ukierunkowane są na jego szkołę ( właśnie skończył 7 lat i czas opóścić przedszkole, które zaczyna go uwsteczniać zamiast rozwijać). Darowalismy sobie drogie komunikatory. I choć po raz kolejny musielismy zapłacić za sprzęt z własnej kieszeni- syn nie łapie się na programy z PEFRON-u, a z MOPS nie za bardzo chcą refundować zakup sprzętu komputerowego jako komunikatora, nabylismy dla syna minilaptopa. Wydatek 900 zł. Nie wielkie koszta w poruwnaniu ze sprzetem sprzedawanym przez Harpo. A tak naprawdę jego przyszłością jest kartka papieru i długopis. Tak bedzie wyglądać jego komunikacja z tym światem. Oby tylko ten świat chciał go wysłuchać, bo nie każdy kto nie mówi nie ma wcale nic do powiedzenia. Można być Niemówiącą gadułą- to bardzo trafne stwierdzenie.
Pozdrawiam
bieżąca strona: 1 z 1 przejdź do strony: 1
Forum powered by FreeForum